– Vi tar ingen sjanser

Axmed
Axmed

World Courant

AUCKLAND (VG) Caroline Graham Hansen kunne ikke møte pressen lørdag morgen lokal tid. Hun er blitt syk. Det kom som en overraskelse på en av spillerne.

IKKE I FORM: Caroline Graham Hansen. Her etter tapet mot New Zealand. Keeper Guro Pettersen gir henne en god klem.

Vis mer

- Advertisement -

Det opplyser landslaget i forkant av dagens pressemøte.

Både Graham Hansen og flere av de norske spillerne skulle stille, males nå viser det seg at Graham Hansen ikke dukker opp.

Det har landslagslegen besluttet.

– Caroline kjenner på en lett sårhet i halsen. Vi tar ingen sjanser, så hun tar det med ro i dag, sier landslagslege Magnus Myntevik.

Assistenttrener Ingvild Stensland stoler på at Graham Hansen er i trygge hender.

- Advertisement -

–Nå har Magnus tatt avgjørelsen, og så stoler vi hundre prosent på at «Caro» er i gode hender og at vi gjør det som skal til for at ikke flere blir syke, sier Stensland til VG.

HAR IS I MAGEN: Assistenttrener Ingvild Stensland.

Vis mer

Guro Reiten ble overrasket da hun fikk beskjeden.

- Advertisement -

– Den beskjeden dukket opp rett før vi skulle hit. Jeg vet ikke. Jeg tror det naked er for å være forsiktig. Vi ønsker ikke å sette noe på spill, og jeg tror og håper at det skal gå bra, sier Reiten til VG.

Emilie Haavi forteller at det er flere som har kjent litt på sår hals below oppholdet så langt.

– Vi har hatt litt sår hals, males da har man naked vært veldig tydelige man holder seg utenfor laget. Det er naked for å ta forholdsregler og ikke ta noe risiko i troppen. Det er jeg ikke så bekymret over, sier hun.

SKUFFET: Caroline Graham Hansen, her fra åpningskampen.

Vis mer

Det kan potensielt by på utfordringer for Norge inn mot neste gruppespillskamp mot Sveits.

Norge fikk en røff begin på VM etter et surt 1–0-tap mot vertsnasjon New Zealand. Sveits vant sin åpningskamp mot Filippinene 2–0, og det resultatet kan gjøre Norges vei til sluttspillet vanskeligere.

Sveits leder gruppen.

– Hvilke utfordringer kan en syk Graham Hansen gi inn mot kampen mot Sveits, spør VG NRKs fotballekspert Elise Thorsnes.

– Hvis det blir verre og hun ikke kan spille, så vil de jo si at de mister en viktig brikke i laget. Det er andre med kvaliteter som kan erstatte henne. Males samtidig vil man jo ha kvalitetene som «Caro» kan by på, sier Thorsnes til VG.

– Ser du med bekymring på dette inn mot Sveits?

– Jeg tror dette naked er en «føre-var». Man tar alle hensyn slik at man ikke angrer på at hun stilte opp her. De har fridag i dag, og den tror jeg hun benytter godt. Så får vi håpe at vi ser henne på treningsfeltet i morgen. Jeg håper det ikke er så ille, sier Thorsnes.

SPENT: Elise Thorsnes er på plass i Auckland.

Vis mer

Dersom Norge vinner mot Sveits, står de to landslagene likt etter to runder i gruppespillet. Da er alt åpent inn mot siste runde hvor Norge møter Filippinene og Sveits møter New Zealand.

Dersom Norge taper tirsdagens kamp, er det norske laget avhengig av at New Zealand taper mot både Filippinene og Sveits, og lite på seier mot Filippinene med høyere målforskjell enn New Zealand.

Dersom det blir uavgjort mellom Norge og Sveits, må Sveits tape mot New Zealand, og Norge vinne mot Filippinene. Da er Norge avhengig av høyere målforskjell enn Sveits for å ta seg videre til sluttspillet.

Med en Caroline Graham Hansen usikker, gjør det ikke Norges vei lettere.

PS! Norge møter Sveits tirsdag. Kampen spilles i Hamilton, en halvannen time fra Auckland som Norge i utgangspunktet holder til.


– Vi tar ingen sjanser

World Information,Subsequent Massive Factor in Public Knowledg


#tar #ingen #sjanser
Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *